Lansari filme, Stiri

Balerina – animatie disponibila pe DVD din august 2017 la Provideo

Pro Video lanseaza noua animatie Balerina / Ballerina pe suport DVD

Filmul este disponibil din 31 iulie in toate magazinele de specialitate, marile centre comerciale din tara si pe www.provideo.ro la pretul recomandat de 49.99 lei.

  • Titlu: Balerina/ Ballerina
  • Format DVD
  • Distribuitor: ProVideo
  • Voci actori:  Elle FanningDane DeHaanCarly Rae Jepsen 
  • Regizor:  Eric Summer 

Balerina prezinta aventura Feliciei, o tanara orfana care are o singura pasiune: dansul. Alaturi de Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de indraznet pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Orasul Luminilor si al tuturor posibilitatilor. Productia franco-canadiana vine cu imagini spectaculoase ale Parisului si o incursiune simplificata in culisele celei mai gratioase forme de dans, baletul. Combinatia dintre personajele agreabile, decorurile captivante si coregrafia pasilor de balet reuseste sa atraga, sa destinda, si sa sadeasca dorinta de a reusi in inimile celor aflati la inceput de cariera artistica.

Eroina, prin independenta, indrazneala si exuberanta ei – fara sa isi piarda capul in fata greutatilor si tentatiilor este un model pentru tinerele fete.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail