Stiri, Televiziune

Avanspostul – sezonul 2 se vede in premiera in Romania pe postul Diva

Serialul fantasy, Avanpostul, revine la DIVA cu al doilea sezon, in premiera in Romania, luni, 20 ianuarie, de la 21:00

Jessica Green revine in rolul lui Talon, singura supravietuitoare a rasei “Blackbloods”. In noul sezon din Avanpostul ea continua sa isi exerseze abilitatile supranaturale pentru a se salva, a reusi sa-si duca la sfarsit calatoria si sa salveze lumea.

Dupa ce au invins armata lui Dred si au cucerit Avanpostul, Talon si Gwynn se pregatesc pentru un razboi inevitabil cu Primul Ordin. Talon si Dragman analizeaza pericolele pe care le implica invocarea mai multor demoni, in timp ce Gwynn intampina probleme in cooptarea unor aliati de incredere. Cei trei lideri ai Primului Ordin, cunoscuti si ca “Cei Trei” isi dezvaluie puterile misterioase si trimit spioni, asasini, armate si chiar o arma de distrugere in masa pentru a inabusi revolta din Avanpost.

Pe masura ce Talon descopera adevarul despre trecutul ei si mostenirea ce i-a fost incredintata, ea trebuie sa decida in cine poate avea incredere si sa diferentieze prietenii de dusmani pana la atacul Primului Ordin.
In sezonul doi joaca deasemenea: Jake Stormoen, in rolul lui Garret Spears, numit noul comandant al Avanpostului, soldat devotat, hotarat sa invinga Primul Ordin si sa instaureze un conducator drept in tinut; Imogen Waterhouse, in rolul lui Lady Gwynn, care este de fapt Regina Rosmund are parte de noi provocari pentru ca inamicul ii cunoaste adevarata identitate si este doar o chestiune de timp pana ce Primul Ordin ii va bate la usa; Anand Desai-Barochia, in rolul genialului alchimist Janzo, loial, bland si indragostit pana peste cap de Talon, sentiment care ii va aduce multe provocari.

Urmareste DIVA pe social media – Facebook si Instagram

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.