Stiri, Televiziune

Aplicatia Focus Sat App permite descarcari de filme si seriale, gata de luat in concedii

 APLICAȚIA FOCUS SAT ÎȚI ADUCE FILMELE ȘI SERIALELE PREFERATE ÎN VACANȚĂ!

 Aplicația Focus Sat este o soluția pentru vacanțele când nu ai acces la internet și vrei să te relaxezi la vizionarea unei producții. Poți descărca filmele și serialele preferate, iar apoi să le urmărești de oriunde și oricând.

De la comedii spumoase și pelicule de dragoste, la filme și seriale europene de toate genurile, producții Canal+ Original, Studiocanal și românești, biblioteca VOD din  Aplicația Focus Sat are de toate pentru toți – iată câteva recomandări:

˜ SERIAL: Toate cele 4 sezoane ale producției olandeze Vecinii („Nieuwe buren”, 2014-2019), în care cuplurile dintr-un cartier rezidențial se implică fatal în relații întunecate și intime cu vecinii.

˜ FILME DE DRAGOSTE:

 • Fanii Jane Austen sigur vor aprecia ecranizarea „Mândrie și prejudecată” („Pride and Prejudice”, 2005), în care Elizabeth (Keira Knightley) se îndrăgostește de bogatul domn Darcy (Matthew Macfadyen).
 • Iubește românește, înȘeful sectorului de suflete (1967), alături de Irina Petrescu și Radu Beligan, film scris de soția acestuia din urmă (Marica Beligan).
 • Din cauza unui „Decalaj orar” („Décalage horaire”, 2002), Juliette Binoche și Jean Reno se cunosc într-un aeroport și Cupidon face ce știe mai bine.
 • ÎnIubire de vrăjitoare („Un amour de sorcière”, 1997), Vanessa Paradis caută un naș pentru fiul ei și îl alege pe muritorul Michael (Gil Bellows), care habar n-are ce-l așteaptă, atunci când ia avionul spre Paris.
 • Doi prieteni au idei diametral opuse când vine vorba de dragoste, iar când au parte deÎntâlnirea perfectă („L’amour c’est mieux a deux”, 2010) viețile li se transformă complet.

˜ COMEDII:

 • Fredonează și râde cât cuprinde, alături de George Clooney în „Marea hoinăreală” („O Brother, Where Art Thou?”, 2000).
 • Sau „Citește și arde” („Burn After Reading”, 2008), alături de Brad Bitt, în comedia în care actorul arată ca… Johnny Bravo.
 • Vezi cum au dat viață francezii unor detectivi imaginați de Agatha Christie, înParteneri împotriva crimei („Associés contre le crime: L’oeuf d’Ambroise”, 2012).
 • Alege regalul de comedii cu cei mai îndrăgiți actori româniși umor cât cuprinde:  Alo, aterizează străbunica! (1981); „Cuibul de viespi” (1987).
 • Nu rata nici seria „Johnny English” în care cel mai improbabil ofițer de informații din Serviciul Secret al Majestății Sale nu cunoaște nici frica, nici pericolul. Seria a debutat cu filmul omonim în 2003, a continuat cu „Johnny English… se întoarce!” („Johnny English Reborn”, 2011) și s-a încheiat cu „Johnny English lovește din nou” („Johnny English Strikes Again”, 2018).

Cei care nu sunt clienți Focus Sat pot testa Aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile.

Mai multe informații despre Focus Sat: Web sau Facebook 

 

Vezi si...

1 Comment

 1. Denisa at  -  Răspunde

  Este o opțiune comodă pentru cei care doresc să se bucure de divertismentul preferat în timpul călătoriilor. Misto… multumesc de info 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail